søndag
23.september
mandag
24.september
tirsdag
25.september
onsdag
26.september
torsdag
27.september
fredag
28.september
lørdag
29.september
søndag
30.september
mandag
01.oktober
SkyetDelvis skyetDelvis skyetDelvis skyetLettskyetDelvis skyetSkyetDelvis skyetDelvis skyet
Laber bris, Nordvest, Skyet 0 mmLaber bris, Nordvest, Delvis skyet 0 mmLett bris, Vest, Delvis skyet 0 mmSvak vind, Sør-sørvest, Delvis skyet 0 mmLett bris, Vest-nordvest, Lettskyet 0 mmLett bris, Vest-nordvest, Delvis skyet 0 mmSvak vind, Sør-sørvest, Skyet 0 mmSvak vind, Sørvest, Delvis skyet 0 mmLett bris, Nordvest, Delvis skyet 0 mm
Værvarsel Furusjøen Rundt stadion fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK

Generalsponsorer

Abaris Consulting AS

Abaris Consulting AS

Abaris Consulting AS er et IT-konsulentselskap som tilbyr tjenester innen et bredt spekter av prosjekter, teknologier og plattformer.
YT

YT

Under lange og treningsøkter trenger kroppen påfyll av væske og energi. YT Sportsdrikk og YT Treningsbarer kan bidra til påfyll mens du trener.
KIWI Kvam

KIWI Kvam

Rudland dagligvare har vært et handelssted siden 1856 og vært eid og drevet av familien Rudland siden 1928. Rudland drives nå av tredje generasjon kjøpmann Ole Kristian Rudland. - Rudland og samarbeidene firma: - Rudland Fjellsenter - KIWI Kvam - Rudland nett. Dagligvarer på nett, direkte til deg - Rondaplassen, Storhytte og små leiligheter i Rondane Kvamsfjellet. Vi har levert varer og tjenester til hyttefolket på Kvamsfjellet siden 1928. Post i butikk; Bank i butikk. Åpningstider. Hverdager: 07:00 - 23:00; Lørdag: 09:00 - 21:00.
Gudbrandsdølen Dagningen AS

Gudbrandsdølen Dagningen AS

GD (Gudbrandsdølen Dagningen) har en lang og unik historie i norsk pressehistorie. Av avisene som ble startet i 1830-årene er det kun Drammens Tidende og GD som står igjen, med direkte røtter tilbake til opphavsavisene. GD er i sannhet en smeltedigel av en lang rekke aviser fra 1837 og frem til sammenslåingen av GLT og Dagningen i 1997.
SpareBank 1 Gudbrandsdal

SpareBank 1 Gudbrandsdal

Sør-Fron Sparebank ble stiftet 1. desember 1860. Nord-Fron Sparebank ble stiftet i oktober 1862. Fron Sparebank ble grunnlagt den 1. november 1971 som en sammenslutning av Nord-Fron Sparebank og Sør-Fron Sparebank. I 1997 overtok banken DnB's kundeportefølje, ansatte og kontorutstyr ved Vinstra avd. og åpnet nytt avdelingskontor i Ringebu. Samme år ble bankens markedsnavn endret til SpareBank 1 Gudbrandsdal. Hovedkontoret på Vinstra ble totalrenovert i 2007, slik at dette fremstår som moderne og tidsriktig. Fra 18.6.2008 er bankens juridiske navn SpareBank 1 Gudbrandsdal.
G-Sport

G-Sport

G-Sport er Norges største sportskjede, og vi jobber for å skape Ekte Sportsglede som bidrar til et mer aktivt Norge. Hos oss finner du sport og fritidsutstyr til lystbetont aktivitet for hele familien, og for individualisten.

Hovedsponsorer

O. R. Ødegaarden AS

O. R. Ødegaarden AS

Håndverksbedrift som ble grunnlagt i 1898. Bakeriet har vært kjent for sine kvalitetsprodukter i 115 år. Alt vi har er hjemmelaget og bakt på gode gamle oppskrifter og tradisjoner. Vi er stolte over å ha det ferskeste brødet i dalen og ikke minst vår napoleonskake som blir sagt å være verdens beste. O. R. Ødegaarden står bak Eventyrbrødet som er Furusjøen Rundt sitt eget gode brød.
Dølen

Dølen

Dølen er lokalavis for Midt-Gudbrandsdalen og dekker kommunene Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron. Avisa kom ut med sitt første nummer 31. juli 1997. Avisa ble stiftet ut fra et ideelt ønske om at den skulle være en kulturbærer og identitetsbygger for bygdene våre. Dølen er partipolitisk uavhenging - for døl og dal.
Motorhuset Oppdal AS

Motorhuset Oppdal AS

Motorhuset Oppdal AS, en av Oppdals eldste bedrifter med sterke lokale røtter. Se mer info om historien vår under katergorien «historie» i toppmenyen.
Swix Sport AS

Swix Sport AS

Swix Sport AS er en moderne globalisert bedrift som kan se tilbake på mer enn 70 aktive og nyskapende år. Swix finnes overalt hvor det drives skisport og er en av skiindustriens sterkeste merkevarer. Det er bærer av stolte, friske verdier og har preget ski-sporten mer enn noen kunne ane. Swix er blitt en del av den norske folkesjela, for mange selve symbolet på skiløping, og selges i mer enn 30 land.

Gullmedlemmer

Tinde Hytter

Tinde Hytter

Tinde Hytter - solide og gode håndtverkstradisjoner. Tinde Bygg har lang og bred erfaring som hyttebygger. Totalentreprise for større og mindre fritidseiendommer er vår spesialitet.
Weikle AS

Weikle AS

Med riktig utstyr klarer du det meste selv! Fordeler med å leie utstyr: Binder ingen kapital, ingen vedlikeholdsutgifter, slipper uforutsette utgifter, fast kostnad uavhengig av bruk, slipper lagring av utstyr og årlig sertifisering av utstyr.
Kvam Mek Verksted AS

Kvam Mek Verksted AS

Vi er autorisert merkeforhandler for Nissan, Suzuki og Isuzu i Gudbrandsdalen midt i mellom Vinstra og Otta og med avdeling i Lom. Salg av nybil og bruktbil. Vi tar innbytte av de fleste biler og ordner med finansiering og forsikring. Godkjent bilverksted for alle bilmerker. Vi tar service, reparerer, skifter glass og foretar EU-kontroll mm.
Gudbrandsdal Energi AS

Gudbrandsdal Energi AS

Gudbrandsdal Energi er en landsdekkende kraftleverandør som historisk sett har vært blant de aller billigste på pris. Det skal vi fortsette med.
Tungen Bil AS

Tungen Bil AS

Vi er autorisert merkeforhandler for Nissan, Suzuki og Isuzu på Lillehammer. Salg av nybil og bruktbil. Vi tar innbytte av de fleste biler og ordner med finansiering og forsikring. Godkjent bilverksted for alle bilmerker. Vi tar service, reparerer, skifter glass og foretar EU-kontroll mm.
Rondablikk Hytter AS

Rondablikk Hytter AS

Ønsker du å oppleve norsk natur på sitt aller beste? Med Rondane nasjonalpark som nabo, er Kvamsfjellet et av landets mest populære turistområder. Her er flotte turmuligheter året rundt, oppmerkede stier om sommeren, og godt preparert løypenett på vinterstid.

Sølvmedlemmer

Rondablikk Høyfjellshotell

Rondablikk Høyfjellshotell

Hjertelig velkommen til ett av Gudbrandsdalens hyggeligste høyfjellshoteller. Rondablikk ligger vakkert til på Kvamsfjellet, med praktfull utsikt mot Rondane og utover flere fjellvann. Et variert løypetilbud året rundt, har gjort området til ett av våre mest populære turområder.
Rondaståk AS

Rondaståk AS

Velkommen til Kvamsfjellet og Gudbrandsdalen 20-22 juni 2014. Fjellfestivalen Rondaståk ser dagens lys, og med majestetiske Rondane i bakgrunnen - skal artister som CC Cowboys, Valentourettes, VON, The Red Parrot, DÅM, Arild Skar, Lakeview Men, Bjørn Leren, PapaMule, Fyrstikk, ThankYouYesPlease, Blakk & blå og JJ & The Bluesbrothers trollbinde døkk! Det blir teltleir i området innenfor Høyfjellscena, og hovedscene og stortelt i i gården på Rondablikk Høyfjellshotell. Info om billetter kommer så snart vi har det på plass! Oss tållås på fjællè folkens!
Eidsiva bredbånd AS

Eidsiva bredbånd AS

Eidsiva bredbånd ble etablert i 2004 for å løfte Hedmark og Oppland opp fra bunnrangeringer på den nasjonale bredbåndsmålingen. Målet om dekning er nådd, og neste fase er utbygging av høyere hastighet til våre kunder. Utbygging av infrastruktur i vidstrakte fylker med mye fjell, skog og grisgrendt bebyggelse som i Hedmark og Oppland er kapitalkrevende. Våre samarbeidende strømselskaper har hatt en viktig rolle med å tilgjengeliggjøre sin infrastruktur som føringsveier og kapital for finansiering av nettutbygging.
Kontorleverandøren

Kontorleverandøren

Vår forretningside: Kontorleverandøren skal være en totalleverandør til kontoret med sterk lokal identitet. Kunden skal oppleve oss som en solid samarbeidspartner med høy fagkunnskap, fleksibilitet og servicegrad. Vår visjon: Kontorleverandøren skal bli innlandets ledende leverandør til kontoret. Gode resultater skal skapes gjennom grunnverdiene fagkunnskap, fleksiblitet og servicegrad.
Øyens hjemmebakeri AS

Øyens hjemmebakeri AS

Utsalg av lefse,flatbrød og fettbrød.

Bronsemedlemmer

Klomstad Søyledreiing

Klomstad Søyledreiing

Klomstad Søyledreiing startet i 1993 med dreiing av søyler. Etter hvert begynnte vi også med profilering av firkantstolper. All produksjon foregår på bestilling, etter kundens ønske. Vi dreier søyler etter mål, med mønster etter ønskje. Opp til 5 meters lengder, diameter frå 10 til 60 cm. Produkta omfattar alt frå verandarekkverk til grove stabburstolper.
Nortura SA

Nortura SA

Norges ledende aktør innen kjøtt og egg. Vi leverer landets fremste merkevarer.
Gudbrandsdal Miljø

Gudbrandsdal Miljø

Service - Tømming septikk - Tømming sandfang - Tømming fettutskillere - Spyling/tining avløp - Spyling stikkrenne Telefon: 99 49 20 00 E-mail: geirhavn@me.com Adresse: Teigajordet 1, 2642 Kvam
Gausdal Landhandleri AS

Gausdal Landhandleri AS

Gausdal Landhandleri AS er en tradisjonsrik byggevareforretning uten kjedetilknytning. Hovedlager og administrasjonen ligger i lokaler tilknyttet vårt byggevarehus på Lillehammer. Vi omsatte i 2013 for 843 millioner kroner og vi forventer en økning i årene som kommer. Bedriften har i dag rundt 240 fast ansatte fordelt på 14 byggevarehus: Dombås, Lom, Otta, Vinstra, Ringebu, Hafjell, Gausdal, Lillehammer, Mesnali, Rudshøgda, Gjøvik, Elverum, Årnes og Jessheim.
Krisko Norge AS

Krisko Norge AS

KRISKO NORGE AS produserer og markedsfører KRISKO Hygienesystem, miljøvennlige nisjeprodukter innen hygiene og vedlikehold. Salget er rettet mot offentlig- og privat sektor. Vi har vært på det norske marked siden 1987. Vi er et bunnsolid firma med effektive rutiner. Vi har en rekke gode produkter som er godt innarbeidet på det norske markedet.
OM Bakken Bygg AS

OM Bakken Bygg AS

OM Bakken Bygg AS er en entreprenørbedrift med ca 40 ansatte og en omsetning på ca 60 mill. Firmaet har hovedkontor og butikk i lyse trivelige lokaler i Lomoen på Vinstra, vi har eget blikkenslagerverksted og egen murer. OM Bakken Bygg AS forhandler Sigdal og Nettoline kjøkken samt alt innenfor flis og flisprodukter med utstilling i våre lokaler.
Bakkens Treprodukter AS

Bakkens Treprodukter AS

Med utgangspunkt i utsøkt trevirke og dine spesielle behov og ønsker, lager vi innredninger og møbler i heltre, massivt tre som er ment for å vare lenge. Bakkens Treprodukter er en tradisjonsrik håndverksbedrift midt i Gudbrandsdalen som har vokst seg sterk gjennom å ha fornøyde kunder. Våre produkter bygger på estetiske og etiske verdier som springer ut av det jordnære norske der bærekraft og ekthet er førende for alt vi lager.

Medlemmer

Brødrene Lium AS

Brødrene Lium AS

Tomtearbeider Vann og avløp Andre tjenester: - Bygging av veger og p-plasser - Oppretting for asfalt - Graving, fylling og planering - Kabelgrøfter - Infiltrasjon etc. - Riving - Veivedlikehold, sommer/vinter - Sikting av masse - Vi leverer også grus, pukk, fyllmasse, sand og matjord
Snøhetta Regnskap Sør-Fron as

Snøhetta Regnskap Sør-Fron as

Snøhetta Regnskap Sør-Fron as - et regnskaps- og rådgivningsfirma i Snøhetta Gruppen. Virksomheten ble startet av Gudbrand Stokke i 1980, og Snøhetta Regnskap Sør-Fron teller i dag 10 ansatte. Vi holder til i moderne kontorlokaler i Sør-Fron Senter, er medlem i NARF, og 6 av 10 medarbeidere er autoriserte regnskapsførere. Vi endret navn fra Sør-Fron Regnskapskontor as til Snøhetta Regnskap Sør-Fron as i januar 2012. Regnskapstjenester Vi tilbyr regnskapsføring, fakturering, lønnskjøring, annen administrativ bistand, årsoppgjør og økonomisk rådgivning. Kundene kan få online tilgang til regnskapet og eventuelt fakturere selv, vi kan være postmottak og skanne bilag som attesteres elektronisk, eller vi utfører oppdraget ute hos kunden. Økonomisk rådgivning Selskapene i Snøhetta Gruppen tilbyr også regnskapsnære rådgivningstjenester. Våre medarbeidere har god faglig erfaring innen regnskap, økonomistyring, eierstyring og selskapsledelse. Kundene er innenfor de fleste bransjer og fra hele Østlandet.
Kirketeigen Ungdomssenter og Camping

Kirketeigen Ungdomssenter og Camping

Kirketeigen Ungdomssenter og Camping eies av Normisjon, og ligger midt i vakre Gudbrandsdalen, på Kvam - midt mellom Oslo og Trondheim. Vi kan tilby overnatting i rom eller hytte, godt tilrettelagt både for både grupper og familier.
Terrengsykkel

Terrengsykkel

Terrengsykkel
ALI Kaffe

ALI Kaffe

I fem generasjoner har familiefirmaet JOH. JOHANNSON vært kjent for god kaffe og merkevaren ALI.
Bjørgebu hytter og Caravan

Bjørgebu hytter og Caravan

Campingplass på Kvamsfjellet i Nord-Fron kommune ved Rondane Nasjonapark.
Sleepworld AS

Sleepworld AS

Ny spennende nettbutikk med madrasser og tilbehør. Kjøp via mCash (klikk på logo for QR-kode), så støtter du Furusjøen Rundt.
ELØK Installasjon

ELØK Installasjon

ELØK Installasjon har i dag 25 ansatte, med hovedkontor på Otta, og montørbase / varemottak på Vinstra. Har en egen avdeling på Fåvang som jobber med salg og service av nødstrømsaggregater. Geografiske arbeidsområde er primært Gudbrandsdalen, med kommunene Lesja, Dovre, Sel, Vågå, Lom, Nord Fron, Sør Fron, Ringebu og Øyer. ELØK Installasjon inngår i konsernet Elnett Øst AS.

 


GENERALSPONSOR

HOVEDSPONSOR

GULLMEDLEM

SØLVMEDLEM

BRONSEMEDLEM

MEDLEM