Furusjøen Rundt-rennet

Hjelp - det snør!

24.01.2018

Gode skiforhold, men det snør ikke skispor

Rondane-Kvamsfjellet Turløypelag (RKT) har ansvaret for preparering av løyper til Furusjøen Rundt og øvrig skisesong på Rondablikk og Kvamsfjellet. Vi har vært en tur ute i løypene, og dette må kalles drømmeforhold! Vi tror kanskje ikke Furusjøen Rundt-rennet har hatt så mye snø, i nyere tid, som i år.

Med mye snø, så er det også mye arbeid med å ta ut overhengende trær og greiner i skiløypa.
Løypesjefen fra Furusjøen Rundt sammen med  Kvam idrettslag, Kvamsfjellet Vel og RKT har flere dugnadshelger i rydding. De gjør en makaløs jobb!

Som alle andre steder så snør det heller ikke skiløyper på Rondablikk og Kvamsfjellet, så vi anbefaler alle å støtte opp om sitt lokale løypelag, eller bli medlem av RKT, slik som vi.
Skispor er dugnad!

På Skisporet.no kan du følge med på løypeprepareringen. Løypenettet er knyttet sammen med løyper nordover mot Mysuseter/Raphamn/Høvringen/Rondvassbu og sørover mot Sødorpfjellet. 

Været:
På stadion hos Rudland Fjellsenter er det også en værstasjon med webkamera som holder deg live oppdatert på været til Furusjøen Rundt. 

Komme deg ut på ski i flotte turløyper preppet av Rondane-Kvamsfjellet Turløypelag!

Se også: Informasjon | Seeding til Birken og Vasaloppet | Løypekart (google)


Foran årets sesong er en ny løypemaskin satt i drift. RKT har store forhåpninger til at dette skal gi oss enda bedre skiløyper. 

Foto øverst: Bjørn Bordal, Kvamsfjellet Vel


onsdag
21.november
torsdag
22.november
fredag
23.november
lørdag
24.november
søndag
25.november
mandag
26.november
tirsdag
27.november
onsdag
28.november
torsdag
29.november
KlarværKlarværDelvis skyetDelvis skyetDelvis skyetDelvis skyetDelvis skyetSkyetSkyet
-5°-3°-4°-3°-4°-4°-5°-6°-6°
Flau vind, Øst-sørøst, Klarvær 0 mmFlau vind, Sørøst, Klarvær 0 mmFlau vind, Sørøst, Delvis skyet 0 mmSvak vind, Nord-nordvest, Delvis skyet 0 mmSvak vind, Nord, Delvis skyet 0 mmSvak vind, Vest-nordvest, Delvis skyet 0 mmFlau vind, Nord-nordvest, Delvis skyet 0 mmFlau vind, Nord-nordvest, Skyet 0 mmFlau vind, Sørøst, Skyet 0 mm
Værvarsel Furusjøen Rundt stadion fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK