Furusjøen rundt-løpet

14 dager igjen med ordinær påmelding

5. august 2021

Furusjøen Rundt-løpet nærmer seg med stormskritt

Foto: Per Fredriksen

Onsdag 19. august, kl 23:59:59, er siste frist for ordinær påmelding til årets Furusjøen Rundt-løp/-marsj.

Gå til: Påmelding | Påmeldte deltakereLøypebeskrivelse

Det vil være mulig med etteranmelding helt fram til kl. 11:00 på løpsdagen, hvis ledige plasser - totalt max 200 deltakere.
Etteranmelding må gjennomføres av deltakeren selv via egen mobil eller egen pc.

Vi gjør oppmerksom på at vi er inne i siste fase med planlegging, derfor vil informasjonssiden for Furusjøen Rundt-løpet være under oppdatering de neste ukene.

Restriksjoner også for Furusjøen Rundt-løpet.

Slik det ligger an nå bare to uker før løpet, må vi forholde oss til gjeldende restriksjoner og tredje gjenåpningstrinn.
Vi har ingen indikasjoner på at gjenåpning trinn 4 kommer i tide til løpet, og arrangørkomitéen er derfor klar til å arrangere et trygt løp innen gjeldende restriksjoner.

Det betyr at vi må jobbe for å redusere kontaktpunkter, og at vi kan ha kohorter à 200 deltakere. Derfor vil årets løp kun ha èn kohort med 200 deltakere; fordelt på 18 km Furusjøen Rundt-løp og 8 km Furusjøen Rundt-marsj. Snipp-Snapp-Snute-løp for barn vil dessverre utgå.

For å redusere kontaktpunkter blir det ikke kiosk på stadion, og vi oppfordrer publikum til å heie ute i løypa, og ikke samles på stadion. Deltakerne får selvsagt servering når de kommer i mål.
Det vil heller ikke legges til rette for felles garderober/dusj. Sekretariatet vil ikke ta i mot etteranmelding på stadion, dette må deltakeren gjøre selv via egen mobil/pc.

Restriksjoner til tross - arrangøren vil så godt som mulig legge til rette for løpefest med god stemning. Velkommen til fjells og Eventyret i Rondane.

Været på Kvamsfjellet
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR
GULLMEDLEM
SØLVMEDLEM
BRONSEMEDLEM
MEDLEM
SAMARBEIDSPARTNERE
Postboks 61
2642 Kvam
Org.nr: 913 776 909
Telefon: 909 49 647
post@furusjoenrundt.no
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram