Her kommer litt informasjon til deg som er påmeldt Furusjøen Rundt-løpet, lørdag 7. september.
Vær og føre for løpsdagen (pr fredag 6. september, kl. 08:00)
Det er meldt sol og fint vær med vind på 2-3 m/s, opptil 6 m/s i kastene på lørdag. Temperaturer ved start ca.14-15C.
De siste dagene har vi opplevd et lavt skydekke som gir en høy luftfuktighet.
Løpet er for øvrig skiltet med gule retningsskilt m/svarte piler.
Løypevakter og Røde Kors er rundt om i løypa. Nødnummer til Røde Kors er: 958 66 770
Startnummer:
Hentes i sekretariatet på stadion, Rudland Fjellsenter, fra kl. 10:00 på lørdag.
Startlister:
Furusjøen Rundt-løpet: forhåndspåmeldte
EQ Timing (alle påmeldte og etteranmeldte): Live Eqtiming
Parkering: Parkering ved stadion.
Program for dagen:
Kl 10.00 – Sekretariat åpner på stadion
KL. 10.00 – Kiosk/servering åpner med salg av enkel frokostpakke, vafler, pølser, varme og kalde drikker m.m.
Her serveres det også tomatsuppe m/makaroni og eventyrbrød til alle deltakere etter målgang.
Kl. 11.00 - Start Snipp-Snapp hinderløp for barn
Kl. 12.00 – Start Furusjøen Rundt-løpet 18 km
Kl. 12.20 – Start Furusjøen Rundt-marsjen 8 km
Ca. kl. 13.00 – Første løpere forventes i mål
Premieutdeling
Følg løpet live: https://live.eqtiming.com/71122
Garderober og dusj:
Stor toalettvogn på stadion m/hånddesinfeksjon
Garderobe m/dusj i klubbhuset i Kvam Idrettspark (12 km fra stadion)
Drikkestasjoner underveis:
Premiering og uttrekkspremier:
Forventer start premieutdeling ca. kl. 13:30/14:00
Alle ved målgang: Medaljer
Alle klasser: Uttrekkspremier, trekkes på startnummer.
Liste over vinnere henges opp på resultattavlen. Vinnere av uttrekkspremiene henter disse på premiebordet etter målgang.
Deltakerbuff i startnummerkonvolutt til alle.
Natur og søppel:
Rondane og Kvamsfjellet har en vakker, men sårbar natur. Det er viktig for oss som arrangør å sørge for at Furusjøen Rundt ikke ødelegger dette.
VÆR EN MILJØVENN - BENYTT SØPPEL-/DROPPSONER VED DRIKKESTASJONENE.
Vi ser deg gjerne på Instagram med hashtag #furusjøenrundt
God tur!
Foto: Per Fredriksen