Furusjøen rundt-Rennet

Furusjøen Rundt-rennet åpner opp for 200 nye påmeldinger

10. november 2020

Vanskelig å forutse hvordan koronapandemien vil utvikle seg til februar

Arkivfoto:  Gunnar Hansen, 2011.

I dag har styret i Furusjøen Rundt valgt å gjenåpne påmeldingen for 200 nye påmeldinger til vinterens renn.

Vi synes at det er vanskelig å forutse hvordan pandemien utvikler seg, og hva slags restriksjoner og regler vi omgir oss med i februar. Av den grunn ønsker vi å holde påmeldingen åpen slik at den som ønsker å gå Furusjøen Rundt-rennet skal få muligheten.

- Antall startene på renndagen, reguleres av myndighetene.  De som har meldt seg på først, blir prioritert.  Men vi ønsker å holde interessen og «trøkke» oppe, sier styreleder i Furusjøen Rundt AS.

Gå til: Påmelding Furusjøen Rundt-rennet | Påmeldte deltakere

Fortsatt er det "Førstemann til mølla" hele veien fram til startskuddet går. Dvs. at hvis vi må redusere antall deltakere i forhold til antall påmeldte, er det de første påmeldte som får beholde plassene sine. De første 200 startplassene ble utsolgt på bare noen få dager, så kan være lurt å melde seg på allerede nå for mulighet til å sikre seg plass.
Ved avlysning/endringer som følge av restriksjoner i forbindelse med COVID-19 vil startkontingenten bli refundert i sin helhet fra Furusjøen Rundt som arrangør. For øvrig gjelder rennreglementet.

Det jobbes med planlegging ut i fra, til enhver tid, gjeldende smittevern. Dersom det kommer endringer fra myndigheten vil Furusjøen Rundt endre seg i forhold til disse. Vi jobber for å arrangere et trygt og eventyrlig skirenn ved foten av Rondane.

Vi vil forsøke å gi deg svar på de ulike tilpasningene som må gjøres via vår renn-info på nettsiden. Endringer kan skje helt fram imot rennstart.

Se også: Påmelding til Furusjøen Rundt-rennet er åpen

La oss håpe at vi kan ønske alle som ønsker velkommen til fjells og et eventyrlig skirenn.

Været på Kvamsfjellet
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR
GULLMEDLEM
SØLVMEDLEM
BRONSEMEDLEM
MEDLEM
SAMARBEIDSPARTNERE
Postboks 61
2642 Kvam
Org.nr: 913 776 909
Telefon: 909 49 647
post@furusjoenrundt.no
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram