Furusjøen rundt-Rennet

Furusjøen Rundt-rennet er fulltegnet! For nå.

8. november 2020

Følg oss utover vinteren om/når vi kan åpne opp for flere påmeldinger

Foto: Fredrik Weikle
Vi krysser fingrene for at vi kan øke antall deltakere utover vinteren, men med dagens situasjon har vi kun mulighet for 200 deltakerplasser
Vi gir klarsignal via vår nettside og sosiale medier som Facebook og Instagram om, og evt. når, vi kan åpne opp for flere deltakere.
Vi ønsker å arrangere et trygt skirenn, og vil til enhver tid følge råd og anbefalinger som gis via Smittevernloven.
Ved endringer/avlysning som følge av restriksjoner i forbindelse med COVID-19 vil startkontingenten bli refundert i sin helhet fra Furusjøen Rundt som arrangør.

Førstemann til mølla!

Vi praktiserer førstemann til mølla helt fram til startskuddet går. Det betyr også at hvis vi må redusere antall deltakere i forhold til antall påmeldte, er det de første påmeldte som får beholde plassene sine.
Skulle du være forhindret i å delta er det rennreglementet som gjelder, og din påmelding er i utgangspunktet bindende. Du har likevel tilgang til å selge ditt startnummer via EQtiming.no.

Kjøp din egen trøye

Fram til 1. desember kan du bestille VX3 teknisk trøye gjennom påmeldingen til rennet, kr 299,-.
Siden påmeldingen er stengt til smittesituasjonen evt. gir oss mulighet til å åpne opp igjen, kan du bestille trøye utenom påmelding.

 

Vennligst ta kontakt med oss på post@furusjoenrundt.no, størrelser fra XS-4XL, unisex.

Været på Kvamsfjellet
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR
GULLMEDLEM
SØLVMEDLEM
BRONSEMEDLEM
MEDLEM
SAMARBEIDSPARTNERE
Postboks 61
2642 Kvam
Org.nr: 913 776 909
Telefon: 909 49 647
post@furusjoenrundt.no
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram