Furusjøen rundt-løpet

Påmelding til Furusjøen Rundt-løpet er åpen

1. april 2021

21. august blir det løpefest på Kvamsfjellet

Foto: Stig Haugen

Etter Furusjøen Rundt-løpet kommer det løpsklassikere på rekke og rad. Kanskje en ide å benytte seg av Furusjøen Rundt-løpet til å toppe formen mot en av løpsklassikerne?
Furusjøen Rundt-løpet går hovedsakelig på grusveger og terreng, og man kan velge mellom 18 km og 8 km. I tillegg har vi barnløp/hinderbane for de aller minste.

Gå til: Påmelding Furusjøen Rundt-løpet

Furusjøen Rundt planlegger sensommerens løp ut i fra, til enhver tid, gjeldende smittevern. Vi vil forsøke å gi deg svar på de ulike tilpasningene som må gjøres via vår løps-info på nettsiden.
Endringer kan skje helt fram imot start.

Om vi må redusere antall deltakere i forhold til antall påmeldte, er det de første påmeldte som får beholde plassene sine.

Ved avlysning/endringer som følge av restriksjoner i forbindelse med COVID-19 vil startkontingenten bli refundert i sin helhet fra Furusjøen Rundt som arrangør.
Andre hendelser henviser vi til reglementet.

Kjøp din egen trøye

Fram til 2. mai kan du bestille VX3 teknisk trøye gjennom påmeldingen til rennet, kr 299,-.
Skulle du ønske å bestille utenom påmelding, vennligst ta kontakt med oss på post@furusjoenrundt.no, størrelser fra XS-4XL.

Arrangørstab gleder seg, og håper du også gleder deg. Sammen skal vi igjen skape sykkelfest, om en kanskje litt annerledes enn tidligere år!

Velkommen til fjells, 21. august 2021!

Været på Kvamsfjellet
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR
GULLMEDLEM
SØLVMEDLEM
BRONSEMEDLEM
MEDLEM
SAMARBEIDSPARTNERE
Postboks 61
2642 Kvam
Org.nr: 913 776 909
Telefon: 909 49 647
post@furusjoenrundt.no
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram