Furusjøen rundt-rittet

Påmelding til Furusjøen Rundt / NM Terreng Maraton er åpen

26. mars 2021

10. juli 2021 blir det sykkelfest og Norgesmesterskap på Furusjøen Rundt-rittet

Foto: Fredrik Weikle

Vi har innsett at det må iverksettes en rekke tiltak for å ivareta sikkerheten og smittevernet for deg som deltaker og oss som arrangør.
Denne jobben ønsker vi å gjøre, for å fylle fjellet vårt med flotte syklister.
På programmet i år står bl.a. NM Terreng Maraton for Eliteutøver og Masters, altså "veteraner". Rittet inngår også i UCI MTB Marathon Series.

Gå til: Påmelding Furusjøen Rundt-rittet/NM Terreng Maraton

Furusjøen Rundt planlegger sommerens ritt ut i fra, til enhver tid, gjeldende smittevern. Vi vil forsøke å gi deg svar på de ulike tilpasningene som må gjøres via vår ritt-info på nettsiden.
Endringer kan skje helt fram imot rittstart.

Påmeldte til NM Elite og/eller NM Masters vil bli prioritert først for deltakelse, deretter praktiseres førstemann til mølla. Om vi må redusere antall deltakere i forhold til antall påmeldte, er det de første påmeldte som får beholde plassene sine.

Ved avlysning/endringer som følge av restriksjoner i forbindelse med COVID-19 vil startkontingenten bli refundert i sin helhet fra Furusjøen Rundt som arrangør.
Vi har et felles ansvar til enhver tid følge de restriksjoner og forbehold som settes av myndigheter, og med litt sunt bondevett og fair play, så blir det også god stemning.

Selvseeding og EL-sykkel på Furusjøen Rundt-rittet, 70 km.

Dvs. at du velger antatt sluttid (tt:mm) på din runde, og vi vil sette deg inn i startpulje med tilnærmet like syklister. Hver oppmerksom på at tidsintervallene kan bli slått sammen i startpuljer.

Det vil også være en egen klasse for EL-sykler under 70km.
Under Furusjøen Rundt-rittet i 2019 testet Ken Roger Wahlquist fra Sport 1 Vinstra el-sykkelen over 70 km. Testen var vellykket, han kom i mål med fortsatt litt batterikapasitet.
Med den erfaringen ser vi nå mulighet å tilby egen klasse for EL-sykkel på 70 km. Du kan også delta med EL-sykkel på 12 km.

Max antall startende pr pulje er 100 ryttere.

Kjøp din egen trøye

Fram til 2. mai kan du bestille VX3 teknisk trøye gjennom påmeldingen til rennet, kr 299,-.
Skulle du ønske å bestille utenom påmelding, vennligst ta kontakt med oss på post@furusjoenrundt.no, størrelser fra XS-4XL.

Arrangørstab gleder seg, og håper du også gleder deg. Sammen skal vi igjen skape sykkelfest, om en kanskje litt annerledes enn tidligere år!

Velkommen til fjells, 10. juli 2021!

Været på Kvamsfjellet
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR
GULLMEDLEM
SØLVMEDLEM
BRONSEMEDLEM
MEDLEM
SAMARBEIDSPARTNERE
Postboks 61
2642 Kvam
Org.nr: 913 776 909
Telefon: 909 49 647
post@furusjoenrundt.no
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram