Furusjøen rundt-Rennet

Påmelding til Furusjøen Rundt-rennet er åpen!

30. oktober 2020

Her blir det første mann til mølla, smittevernstiltak og forhåpentligvis god stemning

Foto: SH Media

Furusjøen Rundt har bestemt at i 2021, som i 2020, skal det bli skirenn i klassisk stil i våre flotte fjellområder ved foten av Rondane.

Vi har innsett at det må iverksettes en rekke tiltak for å ivareta sikkerheten og smittevernet for deg som deltaker og oss som arrangør. Og denne jobben ønsker vi å gjøre, for å fylle fjellet vårt med flotte langrennsentusiaster.

Furusjøen Rundt planlegger vinterens renn ut i fra, til enhver tid, gjeldende smittevern. Dersom det kommer endringer på disse vedtakene vil Furusjøen Rundt endre seg i forhold til disse. Vi vil forsøke å gi deg svar på de ulike tilpasningene som må gjøres via vår renn-info på nettsiden. Endringer skjer fort og relativt ofte, slik at det kan komme endringer helt fram imot rennstart.

Det praktiseres "Førstemann til mølla", dvs. at hvis vi må redusere antall deltakere i forhold til antall påmeldte, er det de første påmeldte som får beholde plassene sine.

Foreløpig er det kun åpnet for 200 deltakere, men vi håper at denne grensen skal utvides utover vinteren.

Ved avlysning/endringer som følge av restriksjoner i forbindelse med COVID-19 vil startkontingenten bli refundert i sin helhet fra Furusjøen Rundt som arrangør.

Selvseeding på 45 km og 20 km

Etter en mindre vellykket seeding på fjorårets renn er vi i år tilbake med selvseeding. Dvs. at du velger antatt sluttid (tt:mm) på din runde, og vi vil sette deg inn i startpulje med tilnærmet like løpere.

For 45 km Furusjøen Rundt-renn vil de best seedet (antatt sluttid på 01:50 - 02:10) få startposisjon også til dels basert på tidligere resultater. Forbehold om at vi har tidligere resultater.
Øvrig trekkes startnummer vilkårlig innad i de forskjellige intervallene for antatt sluttid.
Hver oppmerksom på at tidsintervallene kan bli slått sammen i startpuljer.

Om du ikke har deltatt tidligere og ikke kan si noe om antatt sluttid, så bruker de fleste ca. 35-45 minutt mindre tid på Furusjøen Rundt-rennet i forhold til f.eks. Birkebeinerrennet.

Redusere kontaktpunkt mellom arrangør og deltaker

Noen av de mest inngripende endringer vi har planlagt er antall kontaktpunkt mellom våre frivillige og deg som deltaker.

  • Mulighet for kun forhåndspåmelding, innen onsdag 17. februar 2021. Dette for å ha god nok kontroll på antall utøvere i forkant av arrangementet, og planlegging av eventuelle kohorter.
  • Oppfordrer på det sterkeste å kjøpe parkering til din bil samtidig med påmeldingen, kr. 50,-
  • Hvis vi må dele arrangementet inn i kohorter, vil det bli absolutt tider for oppmøte, uthenting av startnummer etc.
  • Det vil kun bli èn mat- og drikkestasjon underveis, Fuel Of Norway Frya, samt servering ved målgang.
  • Utøveren må selv stå ansvarlig for å ta av tidtakerbrikke og deponere den i målområdet.
  • Unngå bruk av garderober og dusj, men vi vil ha dette tilbudet tilgjengelig så fremt det er mulig.

Vi har et felles ansvar til enhver tid følge de restriksjoner og forbehold som settes av myndigheter.
Dette kan vi alle sammen nå - det viktigste vi gjør er å holde avstand til hverandre,  og ta det med ro hvis det blir kø eller opphoping av mennesker.
Vi har et felles ansvar å ivareta helsen til hverandre, og med litt sunt bondevett og fair play, så blir det også god stemning.

Kjøp din egen trøye

Fram til 1. desember kan du bestille VX3 teknisk trøye gjennom påmeldingen til rennet, kr 299,-.
Skulle du ønske å bestille utenom påmelding, vennligst ta kontakt med oss på post@furusjoenrundt.no, størrelser fra XS-4XL.

Om du også skulle være interessert i historien bak Furusjøen Rundt, kan du kjøpe boka "50 år med Furusjøen Rundt" av Per Fredriksen i påmeldingen, kr 75,-. Boka er fylt med gode historier, resultater og bilder fra Furusjøen Rundt så dagens lys fram til i dag.

Arrangørstab gleder seg, og håper du også gleder deg. Sammen skal vi igjen skape skifest, om en litt annerledes enn tidligere år!

Velkommen til fjells, 20. februar 2021!

Været på Kvamsfjellet
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR
GULLMEDLEM
SØLVMEDLEM
BRONSEMEDLEM
MEDLEM
SAMARBEIDSPARTNERE
Postboks 61
2642 Kvam
Org.nr: 913 776 909
Telefon: 909 49 647
post@furusjoenrundt.no
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram