Furusjøen rundt-Rennet

Påmeldingsfristen framskyndet til 7. februar!

27. januar 2021

Absolutt siste frist for påmelding til Eventyret i Rondane.

Foto: Thomas Petterson

Furusjøen Rundt-rennet planlegger uforbeholdent for å arrangere turrenn lørdag 20. februar.

Tilpasninger må gjøres, og det jobbes med å komme i mål med smittevernveileder for rennet og hvordan vi i praksis løser gjennomføringen.
Vi har stor tro på at vi kan få til et trygt, godt turrenn med god stemning.

Nettopp med bakgrunn i smittevern er påmeldingsfristen framskyndet til midnatt søndag 7. februar.

Vi vil etter den tid komme med en foreløpig startliste, med påfølgende frist 12. februar hvor deltakere har mulighet til å foreta endringer, bytte av løype etc. Etter 12. februar får vi en offisiell startliste som er låst og vi foretar inndeling i kohorter. Vi vil selvsagt informerer deg som deltaker i god tid hvilken kohort du tilhører, tid for inngang til startområdet, starttid og så videre.

Nettsiden oppdateres i disse dager, vi kommer med utfyllende informasjon via vår nettside og nyhetsbrev.

3 kohorter à 200 deltakere.

Kohortene vil bli delt slik at man får egne adskilte områder å oppholde seg på (inkl. parkering), med eget sekretariat for startnummer, premiering og enkel matservering etter målgang.
Startområdet vil være felles, derfor vil det bli absolutt tider for innslipp før start. Det blir også adskilt målgang, så man må gjøre seg kjent med hvilken sluse man skal gå i mål.
Dette for å unngå at kohortene kommer i kontakt med hverandre.

Hvilke restriksjoner som gjelder 20. februar er alt for tidlig å si.
Så det er gjeldende smittevern/restriksjoner på renndagen som til slutt bestemmer for hvor mange vi kan arrangere turrenn for, og om det er enkelte regioner som ikke anbefales å møte.

Vi oppfordrer spesielt alle de som er påmeldt og sette seg godt inn i smittevernveilederen når den kommer, og gjøre seg kjent med hva som gjelder for seg selv i tillegg til å holde avstand og bli hjemme om man er syk.

Pr 27. januar:

  • 45 km - 2 kohorter à 200 - 120 ledige plasser
  • 20 km - 1 kohort à 200 - 133 ledige plasser

45 km Furusjøen Rundt-rennet med ny løype

Det er blitt gjort en endring på deler av 45 km trasèen. Den vil i sum bli et par kilometer kortere, men løypatida vil være tilnærmet lik som før da den vil være mer småkupert.

For de som har gått tidligere vil nå bakken før nestsiste matstasjon være borte, og man går på andre siden av Koltjønna. Dvs at løypeendringa er imellom ca. 25 km - 33 km, øvrig er løypetrasèen lik.

https://www.furusjoenrundt.no/wp-content/uploads/2021/01/FR_Renn_45-Ny-loype-2021-scaled.jpgEndring i løypetrasè er et par kilometer etter Frya og fram til Indre Fiskedalen. Tidligere fulgte løypa bilveien (som du nå ser merket grått), er løypa flyttet inn i terrenget forbi Flakken, ned gjennom Koltjønnlia og kommer inn i Indre Fiskedalen for løypa snur innover mot Kvamsfjellet og mål igjen.
Et veldig fint område og ei fin løype.

Været på Kvamsfjellet
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR
GULLMEDLEM
SØLVMEDLEM
BRONSEMEDLEM
MEDLEM
SAMARBEIDSPARTNERE
Postboks 61
2642 Kvam
Org.nr: 913 776 909
Telefon: 909 49 647
post@furusjoenrundt.no
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram