Furusjøen rundt-Rennet

Takk for en flott dag på Furusjøen Rundt-rennet

16. februar 2020

Her finner du resultater og annen informasjonen oppsummert

Vinner 45 km Furusjøen Rundt-rennet, kvinner: Kari Øyre Slind, Oppdal IL. Foto: SH Media

Furusjøen Rundt-rennet bydde på sol, -4/5ºC, tilnærmet vindstille og strålende forhold. Litt nysnø kom det natta før rennet, men dette var varslet, så tråkkemaskinen gikk ut etter snøen hadde avtatt på morgenen.

Nytt av året var at vi skulle få et nytt seedingsystem på plass til rennet. Vi ser at det fungerte langt i fra optimalt, men det ga oss masse ny kunnskap, og den skal vi bruke til å gjøre det mye bedre til Furusjøen Rundt-rennet 20. februar 2021.

Nytt var også at vi var en del av Visma Ski Classics-familien i Challenger-cupen. Dette er et spennende bekjentskap, og vi ser fram til å være en del av langløpene i Visma Ski Classics også de neste to årene.
Furusjøen Rundt-rennet skal fortsette og være et renn for de aller fleste, et renn for både familier, bedrifter, mosjonister og skientusiaster, i tillegg til å være et renn for fantastiske Pro Tour utøvere i langløpscupen.

Se video fra: Visma Ski Classics Challenger Furusjøen Rundt

Ris og ros

Vi setter pris på alle slags tilbakemelding, både ris og ros. Om du har noe på hjertet, send oss gjerne en epost.
Om du ikke har mottatt svar på din henvendelse til oss, sjekk spam-filteret/søppelkassa.
Alle eposter og andre henvendelser blir besvart, men vi opplever at vi ofte havner i søppelposten.

Ikke mottatt mulighet til å evaluere Furusjøen Rundt-rennet? Send oss en epost

Resultater

Komplette resultater fra Furusjøen Rundt-rennet finner du under Start- og resultatlister 2020 Rennet

Alle tider for 45 km Furusjøen Rundt-rennet blir sendt til både Birken og Vasaloppet for automatisk seeding.

For historiske resultater, se Start- og resultatlister Rennet
Gå direkte til: Resultater totalt (pdf) | Resultater klassevis (pdf)| Liveresultater (m/splittider m.m.)

Bilder og video

Alle bilder og videoer fra våre fotografer ute i løypa og på stadion blir lagt i et eget album på Facebook.
For å komme til bildene går du til  Bilder og video Rennet

Pallen for 45 km Furusjøen Rundt-rennet menn: 1. Øyvind Moen Fjeld. 2. Vinjar Skogsholm. 3. Kjetil Tyrom og Markus Jönnson. Foto: Lars Tungen/Kompani Kvam

Albumet blir stadig oppdatert, så ta gjerne en tur innom om en dag eller to. Forventes at vi har oppimot 800 bilder!

Artikler om Furusjøen Rundt-rennet

ØYVIND MOEN FJELD AND KARI ØYRE SLIND WINNERS OF FURUSJØEN RUNDT-RENNET

Langrenn.com: Utklassing fra Kari Øyre Slind | Suverent levert av Øyvind Moen Fjeld

GD, lokalavisa for Lillehammer og Gudbrandsdalen (+ artikler):
- Der slo jeg deg, pappa | Bildeserie | Laila blandet drikke med mørtelvisp og sendte ut 12.000 kopper på Kvamsfjellet

Dølen, lokalavisa for for Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu kommune i Gudbrandsdalen (+ artikler):
Har system i galskapen og er klar for helga | Bildegalleri | Lokal vinner på Furusjøen Rundt - Var så nervøs at jeg måtte kaste opp

Furusjøen Rundt hjemmelaget havrebar

Vi har fått flere forespørsler på våre hjemmelagde havrebarer, og vi kan avsløre vår "hemmelighet" med deg.

Etter å ha forsøkt flere typer barer ute i løypa, men vi opplevde at de fleste ble for harde i vintervær, og med litt puls bortimot umulige å spise. Derfor kom idèen om å lage noe sjølve som er lett å spise, tåler kulde, og som skal nærmest smelte på tunga og inneholder næring.

Oppskrift:

  • 500 gr meierismør (må være romtemperatur)
  • 5 dl sukker
  • 8-10 ss kakao
  • 5 ts vaniljesukker
  • 20 dl lettkokte havregryn, litt mer om du bruker f.eks glutenfrie havregryn
  • 10-12 ss sterk kaffe (kan bruke f.eks appelsinjuice, tranebærjuice - etter smak)

Rør lett sammen smør og sukker. Bland inn resten av ingrediensene.
La røra stå og svelle litt (15-20 minutter). Trill små porsjoner i kuler, eller bak ut med kjevle mellom to bakepapir og skjer opp i passe biter.

Ønsker du ekstra smak/næring: Hakk og opp tilsett f.eks hasselnøtter, mandler, tranebær, rosiner, tørket aprikos eller det du liker.
Rull de i kokos, pistasjnøtter el.lignende for mer delikat utseende før du setter de til kjøling. Kan fint fryses. Holdbarhet i tett boks i kjøleskap like lenge som smøret du benytter. Som alt annet - smaker best innen en dag eller to. God tur!

Takk til alle deltakere, publikum, støtteapparat og ikke minst alle våre frivillige!
Velkommen igjen til Furusjøen Rundt-rennet, 20. februar 2021

Alle foto: SH Media

 

Været på Kvamsfjellet
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR
GULLMEDLEM
SØLVMEDLEM
BRONSEMEDLEM
MEDLEM
SAMARBEIDSPARTNERE
Postboks 61
2642 Kvam
Org.nr: 913 776 909
Telefon: 909 49 647
post@furusjoenrundt.no
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram